Vilka är vi
Efter 30 år i hälsobranschen startade vi MedicineGarden – av en enda anledning – att ta KSM66® till Sverige. Det var hösten 2017. Nu har KSM66 fått sällskap av niDRA®, curaMIN®, agaDA® och triGUT®. Noga utvalda produkter med klinisk dokumenterad effekt och säkerhet.

Tom & Maibritt Johnsson:

Vi har jobbat drygt 30 år i hälsobranschen, varav de senaste 25 åren tillsammans – och vi älskar det. En bransch vi sökte oss till för att få hjälp med vår egen hälsa – då var vi i 25-års åldern. Och här har vi stannat,  här finns passion, kunskap och spännande människor – men framförallt – det är en bransch där vi kan hjälpa människor till bättre hälsa. Vår filosofi är enkel, vi arbetar bara med produkter vi själva vill ha och som vi vill att våra barn och vänner skall använda – rena produkter med kliniskt säkerställd effekt.

Under åren har vi byggt upp många, idag välkända varumärken som: Kan Jang, Movo, Eskimo-3, Arctic Rot, Gerimax, Esberitox och Remifemin, för att nämna några. Men inga har fascinerat oss lika mycket som KSM66, niDRA, curaMIN, agaDA och triGUT.

2006 träffade vi Bengt, han var revisor i vårt tidigare bolag GreenMedicine. Vi såg en ung supertalang som vi anställde, först som ekonomiansvarig och sedan som vd. Nu jobbar vi tillsammans igen - vilket är härligt.

Bengt Lind

Jag kunde inte mycket om hälsobranschen när jag började på GreenMedicine 2006. Men jag fastnade både för branschen och GreenMedicine. Kanske för att jag är ständigt nyfiken och lite av en sökare. Så även om jag inte är lika mycket produktspecialist och inte lika mycket hemma i kliniska studier som Tom & Maibritt så har jag lärt mig mycket.

Mitt stora intresse är istället människor, service och strukturer. Och även inom det området är hälsobranschen fantastisk – en personlig bransch i ständig omvandling.

GreenMedicine där jag var vd blev så småningom en del av Bringwell, som sedan köptes av Midsona där jag blev marknad/försäljningsansvarig.

Sedan hösten 2019 är jag en del av MedicineGarden, där jag nu är delägare och vd – cirkeln sluts.

Har du några frågor?
Är det något du undrar över? ring eller maila, så hjälper vi dig gärna.
Kontakta oss