Återförsäljare
Samtliga produkter säljs av utbildad personal i Life, Hälsokraft och Hälsokosten samt i övriga hälsobutiker.

curaMIN, KSM66, niDRA och triGUT finns även på utvalda apotek. Kan även beställas från Apotea, Bodystore, Gymgrossisten, Svenskt kosttillskott samt alla nätapotek.

Under respektive produkt finns detaljerad information om återförsäljare.
Världens bästa Ashwagandha!

KSM66 – när du är trött, stressad eller bara ur balans.

KSM66® är ett ekologiskt fullspektrum-extrakt av Ashwagandha. Naturligt lättupptagligt och framställt med GREEN CHEMISTRY, en miljövänlig metod som garanterar att KSM66 innehåller hela det naturliga komplexet av aktiva ämnen, både vatten och fettlösliga. Effekten är visad i 22 kliniska studier.

VISA ÅTERFÖRSÄLJARE
Utvecklad för en djupare avslappning och därmed bättre sömn

niDRA - När sömnen är ditt verkliga problem

KSM66® bidra till att öka kroppens motståndskraft mot stress – grunden för att få tillbaka ork, lugn, och emotionell balans. Egenskaper som i sig själv bidrar till en god sömn. Men Affron® tillför ytterligare en viktig dimension. Affron hjälper till att skapa en lugn sinnesstämning genom att bidra till att normalisera nervcellernas och de lugnande signalsubstansernas funktion. Därför finns nu niDRA – när sömnen är ditt verkliga problem.

VISA ÅTERFÖRSÄLJARE
Prisvinnaren, utsedd till bästa ledprodukt

curaMIN – när dina leder behöver hjälp.

Erfarenhet och klinisk dokumentation visar att 9 av 10 upplever god effekt av curaMIN®. Sedan lanseringen i USA, 2010 har curaMIN vunnit 30 olika utmärkelser, däribland som bästa kosttillskott vid ledbesvär. curaMIN innehåller två unika extrakt, BCM95 – världens mest väldokumenterade lättupptagliga extrakt av Gurkmeja och BosPure – ett högkoncentrerat extrakt av Boswellia som förstärker effekten.

VISA ÅTERFÖRSÄLJARE
agaDA – resultatet av 20 års forskning

agaDA - Stärker kroppens eget, naturliga immunsystem.

Kroppens eget normalt verkande immunsystem utgör vårt bästa försvar – både före, under och efter en infektion. Därför finns agaDA – ett resultat av 20 års klinisk forskning och 26 publicerade studier. Utvecklad av svenska forskare och tillverkad i Sverige. agaDA är en ny typ av snabbverkande, adaptogent kosttillskott framtaget för immunsystemets och luftvägarnas normala funktion och kroppens återhämtning. Att det fungerar är visat i kliniska studier på över 2000 personer.

VISA ÅTERFÖRSÄLJARE
Utvecklad för en tarm i balans*

triGUT– Världens mest väldokumenterade mjölksyrakomplex.

Välgjorda, kliniska studier är det enda sättet att veta om mjölksyrebakterierna du äter verkligen gör nytta. Att bakterierna överlever passagen genom magen – är stabila och etablerar sig i tarmen. För – om inte, försvinner de ut med avföringen utan att hinna göra nytta. Därför finns nu triGUT®. Världens mest väldokumenterade mjölksyrakomplex. Forskningen på de individuella mjölksyrastammarna i triGUT har pågått i drygt 30 år och resulterat i 1200 publicerade studier.

VISA ÅTERFÖRSÄLJARE